Puuvillaiset suojakannet kulhoille ja muille astioille


Nämä ainutlaatuiset ja tyylikkäät puuvillaiset astioiden suojakannet korvaavat muoviset kelmut ja alumiinifoliot.
Puuvillaisia suojakansia käytetään samaan tapaan kuin kelmua eli kulhojen ja muiden astioiden peittämiseen.
Käyttötarkoituksia löytyy siis monia. Tuotteet löydät Keittiöpuutarha -kategoriasta.Korvaa muovinen kelmu/kansi ekologisella vaihtoehdolla

Muovinen kertakäyttökelmu on vahingollinen ympäristölle tuotannossa sekä jätteenä. Korvaamalla tämän puuvillaisella astian päällisellä estät muovin haittojen leviämästä ympäristöön sekä ruokaan.


Laadukasta käsityötä

Jokainen astiankansi on käsin kuvioitu ja ommeltu parhaasta GOTS SERTIFIOIDUSTA LUOMU PUUVILLASTA pienessä Kanadalaisessa kaupungissa. Jokaisessa kannessa on sisäänommeltu jousto, joka pitää kannen tiukasti astian päällä ja tekee siitä helpon käyttää, ja pitää näin ruokasi tuoreena pitempään. Puuvillaisen kannet ovat käytettävissä uudestaan ja uudestaan ja kun ne jossakin vaiheessa tulevat tiensä päähän, ne ovat kierrätettäviä tai kompostoitavia.


Vahattu tai ilman vahaa?

Tulisiko sinun hankkia kansi vahattuna tai ilman vahaa? Tämä riippuu siitä miten haluat kantta käyttää. Vahatut kannet ovat sopivampia pitempiaikaiseen säilytykseen. Ne ovat päällystetty 100 % puhtaalla mehiläisvahalla, joka tekee siitä ilmatiiviimmän ja pitää ruoan kosteampana pidempään. Vahaamattomat kannet ovat mainioita lyhyempiaikaisiin säilytyksiin, kuten taikinan nostatukseen, hedelmien ja kasvisten säilytykseen, ruokakuljetuksiin, suojaamiseen hyönteisiltä, välipalojen suojaksi, jne.


Kannen puhdistaminen

Vahattu kansi puhdistetaan astianpesuaineella ja haalealla vedellä, annetaan kuivua ja käytetään uudestaan. Vahaamaton kansi voidaan pestä koneessa, antaa kuivua ja käyttää uudestaan.


Kansien koot

L – Keskisuuret kulhot, lautaset, jne (25cm)
M – Pienemmät kulhot ja lautaset (20cm)
S – Pienille kulhoille sekä lautasille (15cm)
Mini – Pienille astioille sekä purkeille (12cm)
Purkki – Pienemmille purkeille (7cm)